شنبه، مرداد ۳۱، ۱۳۹۴

همانقدری که انتخابات رژیم یک خیمه شب بازی است، فعالیت حزبی اصلاح طلبان نیز کلاه بردارانه و فاسد است!

فعالیت حزبی اصلاح طلبان برای من یادآور فعالیت حزبی صدام حسین و حزب بعث او است...!

همانطوری که می دانید، جماعتی از اطلاح طلبان، با راه انداری عروسک خیمه شب بازی دیگری، به تاسیس حزب اتحاد ملت اقدام کرده اند. 

 یکی از افرادی که با اصلاح طلبان نزدیکی فکری دارد، در سایت بالاترین نوشته بود:

«اتفاقا کیهان هم بدجوری از شروع به فعالیت دوباره اصلاح طلبان آتیش گرفته، باید گفت کیهان، خودنویس تسلیت تسلیت ;)»

نظر ایشان باعث شد تا این نوشته را قلمی نمایم:

کسانی که با ساختار دمکراسی آشنا هستند، خوب می دانند که حزب مهمترین ابزار لازم برای استقرار سامانه دمکراسی در یک کشور است. بدون وجود حزب، شهروندان به تنهایی نمی توانند نظرات خود را در جمع مطرح کنند و در حقیقت، صدای آنها گم می شود.

با توسل به حزب است که شهروندان این فرصت را می یابند تا دست به دست هم داده، و صدایی رسا داشته باشند.

یک کلام، بدون وجود احزاب، امکان دست یابی به دمکراسی ممکن نیست. حال سوال اینجاست، از منظر یک خواستار دمکراسی و آزادی برای ایران، ایا باید از تشکیل حزب متعلق به اصلاح طلبان خوشحال باشیم یا اینکه آنرا نیز یک خیمه شب بازی دیگر رژیم قلمداد نماییم؟!

در پاسخ به این سوال، نکات ذیل به آگاهی می رسانم: من از فعالیت اصلاح طلبان متاسف و بیزارم، به چند دلیل:

الف) فعالیت سیاسی حق هر انسانی است. من جانم را می دهم تا طرف فعالیت سیاسی کند، این حق او است.

ب) اما اگر طرف، با پول دزدی بخواهد افکار عمومی را به بازی بگیرد، و از همین حزب (یعنی یک ابزار دمکراسی) برای استقرار دیکتاتوری استفاده کند، آنگاه باید این دغلبازان را افشا نمود.

ج) اصلاح طلبان چون سوپاپ رژیم عمل می کنند، هر گاه فشار بر روی این رژیم زیاد می شود و این رژیم در معرض سرنگونی قرار می گیرد، آنگاه اصلاح طلبان پا به میدان می گذارند، و جلوی سرنگونی آنرا می گیرند.
نمونه آن کوی دانشگاه سال هفتاد و هشت یا جنبش سبز است.

د) همانقدری که انتخابات رژیم زیر نظر شورای نگهبان و با نظارت استصوابی بی ارزش و فاسد است، این فعالیت حزبی نیز فاسد و کلاه بردارانه است.

ر) وجود حزب به تنهایی به معنای دمکراسی نیست، حزب نیز می تواند یک بازیچه برای قوام بیشتر دیکتاتوری گردد، نمونه ساده آن حزب بعث در زمان صدام یا در سوریه کنونی.

ز) زمانی یک فعالیت حزبی شرافتنمدانه است، که افراد فعال به اصول دمکراسی معتقد باشند، به حقوق دیگر شهروندان برای فعالیت سیاسی نیز احترام بگذارند.

در خاتمه:
سران اصلاح طلب در پرونده خود، سرکوب فعالین سیاسی و ترور مخالفین سیاسی خود را دارند، یعنی در عمل نشان داده اند که به حقوق دیگر شهروندان برای فعالیت سیاسی اعتقاد ندارند. آنها رسما می گویند به ولایت فقیه معتقدند! کسی که به ولایت فقیه معتقد باشد، دیگر به دمکراسی معتقد نیست، و فعالیت حزبی برای او تنها یک خیمه شب بازی است!


آیا این اصلاح طلبان حتی اگر قدرت را به صورت صد در صد در اختیار داشته باشند، حاضر هستند به بهایی ها یا شهروندان دگر اندیش و یا غیر مسلمان اجازه دهند تا به فعالیت سیاسی اقدام کنند!؟ 




۲ نظر:

نکاتی که هنگام استفاده از بخش کامنتها بهتر است به آن دقت فرمایید:
**١_ بنا به اعتقاد راسخ و بی چون و چرای من به آزادی بیان ، کامنت های شما مستقیما منتشر می شود. ** ٢_لطفا هنگام گذاشتن کامنت، یک اسم برای خودتان در نظر بگیرید تا دیگران و نویسنده وبلاگ راحتر بتوانند به شما پاسخ دهند. ** ٣_تمام کامنت ها را بدقت می خوانم و تنها در جایی که واقعا لازم باشد ، در بحث ها دخالت می کنم، چون من تریبون خودم را داشته ام و حرفم را زده ام ، باید اجازه دهم بقیه حرفشان را بزنند. ** ٤_تنها کامنت های ترولرها و کامنت هایی که شامل لینک های غیر معتبر ، مانند سایت های آلوده به بد افزار هستند،برای امنیت خواننده های وبلاگ ، حذف می شوند. ** ٥_در سمت چپ جعبه ای که در آن نظر خود را می نویسید، شما عبارت (اشتراک ایمیل) را می بینید، درصورتی که ایمیل خود را در آنجا وارد کنید، کامنت های جدید را با ایمیل، دریافت خواهید نمود. ** ٦_شما حتی در فحش دادن به نویسنده وبلاگ هم آزاد هستید! حتی به بهانه توهین به خودم نیز کامنتی را حذف نمی کنم، من جانم را می دهم که تو حرفت را بزنی، اما خواهش میکنم به جای فحش دادن، به موضوع نوشته بپردازید.